Orval

Terug

Opendeurdagen van de brouwerij

Gelieve te noteren dat de reserveringen voor de opendeurdagen reeds volzet zijn. Reserveren kan uitsluitend via de website. Wij vragen u geen mails te sturen et niet naar de brouwerij van Orval te bellen.

Reserveringen worden menigmaal geannuleerd en de vrijgemaakte plaatsen worden weer beschikbaar gesteld op de site. Wij adviseren u regelmatig deze pagina te consulteren, en meer bepaald de planning hieronder.

Voor alle andere vragen, kunt u telefonisch terecht op 061 28 02 46.

De brouwerij van Orval opent haar deuren gedurende twee dagen, op vrijdag 13 en zaterdag 14 september, van 08u30 tot 16u00.

Het bezoek is gratis, maar enkel op reservering. Om zo veel mogelijk personen de kans te geven de brouwerij te bezoeken, beperken wij de reservatie tot maximum 8 personen.

Aangezien de brouwerij nieuwe bezoekers wenst te verwelkomen, verzoeken wij u om u geen twee opeenvolgende jaren in te schrijven.

Ter informatie: het bezoek duurt +/- 1 uur en is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Uw bezoek
Vrijdag Vr 13.09.2019 (0)
Zaterdag Za 14.09.2019 (0)
Gegevens

Conform met de GDPR wetgeving aanvaardt u bij inschrijving dat uw gegevens worden bewaard tot de dag van de manifestatie. Voor alle bijkomende inlichtingen over het gebruik van uw persoonlijke data, verzoeken wij u ons per email te contacteren op het volgend adres: rgpd@orval.be.